Szűrés

A(z) IFA 2014 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a „réteges” Lenovo Vibe X2 és a 8 megapixeles szelfiket lövő Vibe Z2

2014. szeptember 5. -

A Lenovo IFA keretében megrendezett eseményén mutatkoztak be a gyártó legújabb okostelefonjai, a Vibe Z2 és Vibe X2 modellek. Míg előbbi készülék nagy felbontású előlapi kamerájával, prémium anyaghasználatával és 64 bites processzorával hívja fel magára a figyelmet, addig utóbbi réteges, felpattintható kiegészítőket támogató kialakításával emelkedik ki a telefonok tömegéből.

Tovább

Új Toshiba Satellite laptopok a színen

2014. szeptember 5. -

A Toshiba az IFA szakkiállításon mutatta be új laptopjait. A Satellite Radius 11 akár 5 üzemmódban is használható, és kifordítható érintőképernyővel rendelkezik, a Satellite CL10-B PEDIG egy könnyen hordozható, felhőalapú funkciókra tervezett MASINA.

Kulcsszavak: Toshiba, laptop, IFA 2014
Tovább

Terítéken a Nokia pénztárcabarát Lumia triója és a Denim frissítés

2014. szeptember 4. -

A Microsoft rendezvényén – természetesen az IFA keretein belül – mutatkozott be a megfizethető árú zászlóshajóként emlegetett Lumia 830 és két kisebb testvére, a Lumia 735 és 730 dual SIM. A Windows Phone 8.1 rendszerű trió mindegyik tagja kiemelkedő képalkotási képességével, illetve vonzó ár/érték arányával próbál hódítani. A telefonokra később érkező Lumia Denim frissítés révén még jobban kiaknázhatjuk majd a kameráikban rejlő lehetőségeket.

Tovább

A Samsung bemutatta a világ első, ívelt televízióhoz passzoló hangprojektorát

2014. szeptember 4. -

A Samsung a mai napon jelentette be a világ első, kifejezetten ívelt televíziókhoz tervezett ívelt hangprojektorát. Emellett újabb taggal, az M3-mal bővült a Samsung vezeték nélküli Audio Multiroom termékcsaládja is, amely szintén az idei IFA szakkiállításon mutatkozott be. A Samsung legújabb készülékei nemcsak külsejükben hoznak új színt az audio készülékek piacára, teljesítményük is meggyőző.

Tovább